4 tips & produkter som håller din hund sval

Helene Aspgren

När sommaren kommer med sina varma dagar är det viktigt att se till att våra fyrbenta vänner håller sig svala och bekväma. Hundar kan också drabbas av värmeutmattning och behöver extra omsorg under dessa förhållanden.

I det här blogginlägget kommer vi att dela med oss av fyra effektiva tips och produkter för att hjälpa din hund att hålla sig sval och njuta av sommaren till fullo.

Kylmatta
En kylmatta är en fantastisk produkt som ger din hund en sval och skön plats att vila på. Dessa specialdesignade mattor absorberar och kyls ner av hundens kroppsvärme, vilket ger en behaglig känsla. Våra kylmattor är tillverkade av högkvalitativt material som är både tryggt och bekvämt för din hund.

Fördelar:

 • Hjälper till att reglera hundens kroppstemperatur under varma dagar
 • Minskar risken för överhettning och värmeutmattning
 • Lätt att rengöra och använda, perfekt för både inomhus- och utomhusbruk

Håll din hund sval under varma dagar

Utforska alla våra kylmattor här

 

Svalkande leksaker, frysbara
Att leka med leksaker är ett bra sätt för hundar att hålla sig sysselsatta och samtidigt hålla sig svala. Våra frysbara leksaker är speciellt utformade för att kylas ner i frysen, vilket ger en svalkande effekt och stimulerar din hunds leklust. Dessa leksaker är tillverkade av säkra och tåliga material för att tåla intensivt tuggande och lek.

Fördelar:

 • Ger en skön känsla av svalka under varma dagar
 • Stimulerar hundens mentala och fysiska aktivitet
 • Hållbara och säkra material för långvarig användning

Svalkande, kylande och frysbar hundleksak


Hundpool
En hundpool kan vara den ultimata lösningen för att hålla din hund sval och nöjd på sommaren. Dessa speciellt designade pooler ger din hund möjlighet att plaska i svalkande vatten. Det ger inte bara en avkopplande och uppfriskande känsla för din hund utan ger också en rolig och stimulerande aktivitet. Hundpoolen kan också vara en perfekt plats för socialt samspel med andra hundar under varma sommardagar.

 

Fördelar:

 • Plask och avkoppling för din hund
 • Ger en skön känsla av svalka under varma dagar
 • Stimulerande aktivitet
 • Lätt att montera och förvara

Pool för hundar

Utforska alla våra hundpoolar

 

Kylväst
En kylväst är ett utmärkt sätt att ge din hund omedelbar och långvarig svalka under varma dagar. Vår kylväst är utformad med speciella kylpads som kan fyllas med vatten och sedan placeras i frysen. När västen är fäst runt hundens kropp, ger den en svalkande effekt som hjälper till att reglera hundens kroppstemperatur.

Fördelar:

 • Ger omedelbar svalka för din hund under promenader eller utomhusaktiviteter
 • Justerbar passform för optimal komfort
 • Enkel att använda och rengöra

Kylväst för hundar som svalkar under varma sommardagar

Utforska våra kylvästar här

Sammanfattning: Under varma sommardagar är det viktigt att se till att våra hundar håller sig svala och bekväma. Genom att använda produkter som kylmatta, kylväska, frysbara leksaker, hundpool och kylväst kan vi ge våra fyrbenta vänner den nödvändiga svalkan och komforten de behöver.

Dessa produkter är inte bara praktiska och effektiva, utan också tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning. Ta hand om din hunds välbefinnande och låt dem njuta av sommaren medan de håller sig svala och glada!

Fler inlägg om vuxna hundar

Våra produkter