Kundsupport

Vanliga frågor

Här har vi samlat de frågor vi oftast får från våra kunder. Oavsett om du undrar över våra produkter, din beställning eller hur du kan ge ditt husdjur det allra bästa, hittar du svaren här. Scrolla neråt för att hitta informationen du behöver för att göra ditt och din hunds liv enklare och roligare. Och skulle du inte hitta det du söker, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Beställning & betalning

När du beställer kommer du få en orderbekräftelse på mailen du använde när du la din order. Om du inte fått denna så kan du se om den har hamnat i skräpposten, och om du fortfarande inte hittar den, kontakta vår kundsupport på voff@valpoteket.se

Tyvärr inte, se därför till att kontrollera dina varor ordentligt innan du lägger ordern. Blev det fel eller att du ångrar dig får du göra en retur. Du hittar under "Retur & byten" hur du gör en retur.

Om du har angett felaktig kontaktinformation för din beställning, såsom e-postadress, adress eller telefonnummer, vänligen kontakta voff@valpoteket.se så snart som möjligt. Det kan fortfarande finnas tid att ändra informationen innan din beställning behandlas. Om felaktiga uppgifter anges och därigenom påverkar leveransen kan du komma att debiteras extra kostnader för byte av adress/ombud, expeditionsavgifter etc. Observera att vi inte kan rätta uppgifter som har angetts hos Klarna - kontakta därför Klarna angående frågor om din faktura/betalning detaljer.

Tyvärr inte. När en order är lagd och lämnat vårt lager går det inte att göra några ändringar. Om du av misstag har adderat fel information i din order ber vi dig kontakta voff@valpoteket.se så fort du kan innan ordern hinner lämna lagret.

Om du inte har mottagit din order, se till att tillräckligt många dagar har gått sedan du gjorde din beställning enligt leveranstiderna, och kontrollera även att du har angett korrekt information vid beställningen. Om informationen är korrekt, och tillräckligt många dagar har gått sedan du gjorde beställningen, kan du kontakta vår kundtjänst på voff@valpoteket.se

Om du behöver support kontakta Klarna på 08-12012010 eller support@klarna.com, så hjälper dem dig med din betalning i Klarna.

Vänligen kontakta din bank eller Klarna om din betalning inte accepteras. Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med specifika frågor kring din betalning på grund av sekretess.

Vi erbjuder i dagsläget betalning med hjälp av Google Pay, Apple Pay, Klarna samt kortbetalningar via Amex, VISA och Mastercard.

Frakt & leverans

Leveranstiden varierar mellan 4-7 arbetsdagar. Vi strävar alltid efter att leveransen ska ta max 5 dagar men då vi jobbar med en extern logistikpartner kan det ta lite längre tid än beräknat.

Vi har gratis frakt vid ordrar över 499kr. Köper du något under 499kr tillkommer 79kr i fraktkostnad.

I dagsläget skickar vi bara inom Sverige.

Du kan ändra dina leveransuppgifter inom 1h från att du lagt din order. Därefter är din order låst men vi strävar alltid efter att skicka din vara så nära din leveransadress som möjligt.

Vi levererar med PostNord och DB Schenker. När din order finns att hämta ut hos ombud kommer du får ett mail eller en avi i din brevlåda.

Returer & byten

Om du vill göra en retur kan du använda vår returtjänst, logga in enkelt med din e-post och hitta den order och produkt du vill returnera. Följ sedan stegen.

Klicka här för att logga in

Läs även vår returpolicy.

Att göra en retur kostar 99kr/retur och kommer att dras från din återbetalning. Då vi vill vara transparenta så är det en kostnad för frakten tillbaka till oss samt en mindre admin avgift för hantering av returer på vårt lager.

Vi uppmanar också dig som köpare att inte göra en retur om du har möjlighet att sälja din produkt på en secondhand-butik eller liknande.

Om du skulle vilja byta din produkt till en annan färg eller storlek, var vänlig returnera den produkt du inte önskar behålla och lägg en ny order. Vänligen notera att frakt och returavgifter tillkommer.

Kontakta voff@valpoteket.se så hjälper vi dig med din retur!

Övriga frågor

Kontakta oss direkt på voff@valpoteket.se så hjälper vi dig så fort vi kan, notera att svarstiden är på max 48 timmar.

På Valpoteket hittar du ett noggrant utvalt sortiment för hundägare. Vi erbjuder allt från högkvalitativa hundfoder och tilltugg till leksaker och tillbehör som hundkoppel och skålar.

Varje produkt är handplockad för att främja din hunds hälsa och lycka. Oavsett om du söker efter dagligt hundfoder, träningsgodis eller en ny leksak som håller din fyrbenta vän engagerad, har vi något som passar varje hunds behov.

Utforska vårt utbud och hitta det perfekta för just din hundkompis!