Information vid returer

Returer & byten

Välkommen till vår returinformationssida! Vi strävar efter att du ska vara helt nöjd med dina inköp. Skulle du behöva returnera en produkt, hittar du här enkla steg-för-steg-instruktioner för hur du går tillväga. Vi förklarar också våra villkor för returer, så att processen blir så smidig som möjligt för dig. Om du har några frågor eller funderingar om din retur, är vår kundservice redo att hjälpa dig. Låt oss göra din returprocess bekymmersfri.

Vanliga frågor

Om du vill göra en retur kan du använda vår returtjänst, logga in enkelt med din e-post och hitta den order och produkt du vill returnera. Följ sedan stegen.

Klicka här för att logga in

Läs även vår returpolicy här nedan.

Att göra en retur kostar 59kr/retur och kommer att dras från din återbetalning. Då vi vill vara transparenta så är det en kostnad för frakten tillbaka till oss samt en mindre admin avgift för hantering av returer på vårt lager.

Vi uppmanar också dig som köpare att inte göra en retur om du har möjlighet att sälja din produkt på en secondhand-butik eller liknande.

Om du skulle vilja byta din produkt till en annan färg eller storlek, var vänlig returnera den produkt du inte önskar behålla och lägg en ny order. Vänligen notera att frakt och returavgifter tillkommer.

Kontakta voff@valpoteket.se så hjälper vi dig med din retur!

Returpolicy

Vi på Valpoteket är engagerade i att ge dig och din fyrbenta vän den bästa shoppingupplevelsen. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, har vi en returpolicy som är utformad för att göra det enkelt för dig att returnera varor och få en återbetalning eller byte.

Vår returpolicy är följande:

  • Du har 14 dagar på dig att returnera varor från utlämningsdatumet.
  • Varan måste vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den.
  • Du måste skicka med originalkvitto eller orderbekräftelse som visar köpet.
  • Varan måste returneras i sin originalförpackning och alla tillbehör som följde med måste inkluderas.
  • De produkter du önskar returnera är ditt ansvar tills vi erhåller dem. Det kan vara en bra idé att spara ditt returkvitto samt bevis på värdet på de produkter du returnerat.
  • Du ansvarar för returfraktkostnaderna. Att göra en retur kostar 59kr/retur och kommer att dras från din återbetalning.
  • Vi återbetalar inte fraktkostnader.
  • Om din retur är accepterad, blir du återbetald för de returnerade produkterna tillbaka till den betalningsmetod som användes vid köpet. Återbetalning sker inom 14 dagar efter att vi har mottagit varan. Vi kommer att hålla dig uppdaterad under returprocessen och skicka ett mejl till dig när processen är slutförd.
  • Om du önskar byte av varan, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

Vänligen notera att vi inte accepterar returer tuggben eller hygienprodukter.

Om du har frågor eller funderingar om vår returpolicy, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig och din hund att ha en positiv upplevelse när ni handlar hos oss.

hund-halsar-pa-brevbarare.jpg