OM OSS

En familjeägd hundbutik

Välkommen till Valpoteket – din premiumdestination för hundtillbehör online! Här erbjuder vi ett brett utbud av kvalitetsprodukter för hundar, skapade för att berika livet med din pälskling. Som en passionerad, familjeägd verksamhet, drivs vi av en djup kärlek till hundar.

Inspirerade av vår egen border terrier Nasa, strävar vi efter att ge alla hundägare de verktyg och produkter de behöver för ett härligt och harmoniskt samspel med sina hundar. Upptäck allt från nyskapande hundleksaker till näringsrikt hundfoder som garanterar glädje och välbefinnande för din hund.

TRYGGHET

När du handlar

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss

Vi som familjeägd butik är engagerade i att erbjuda personlig service, och vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig med allt du behöver. Vi ser våra kunder som en del av vår familj och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Vi hoppas att du har en trevlig och tillfredsställande shoppingupplevelse hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar - vi är alltid glada att hjälpa till!

Hälsningar,
Nasa med familj

Skarmavbild_2023-05-22_kl._08.33.03_1024x1024_9249a0ab-a911-4d9c-a389-6eb7e3e57b20.webp

Bästsäljare